Sensatie in de maak: Balotelli keert terug in Italiaanse selectie

22 januari 2022, 14:59

Mario Balotelli krijgt een nieuwe kans in de nationale ploeg voor Italië, zo claimt de doorgaans goed geïnformeerde journalist Fabrizio Romano. De flamboyante spits kan binnenkort rekenen op een uitnodiging van bondscoach Roberto Mancini.

Balotelli, die vaak om de verkeerde redenen de headlines haalt, speelde op 7 september 2018 zijn laatste interland. Afgelopen zomer maakte hij dan ook geen deel uit van de Italiaanse selectie die Europees kampioen werd. Nu is hij toch weer op de radar van Mancini verschenen.

Sinds afgelopen zomer speelt Balotelli in Turkije bij Adana Demirspor. In de Süper Lig leeft de spits na een aantal lastige jaren weer op. In achttien wedstrijden was hij zeven keer trefzeker en gaf hij twee assists. Mede door zijn bijdrage draait de promovendus knap mee in de subtop.

Zijn uitstekende prestaties in Turkije leveren Balotteli waarschijnlijk een uitnodiging voor de nationale ploeg van Italië op. De Italianen gaan zich in maart proberen te plaatsen voor het WK in Qatar. In de halve finale van de play-offs is Noord-Macedonië de tegenstander. In de eventuele eindstrijd wacht een ontmoeting met Portugal of Turkije.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen