Hilgers wekt belangstelling Feyenoord: "Dat is mooi om te horen"

22 januari 2022, 12:07

Feyenoord houdt de verrichtingen van Mees Hilgers in het shirt van FC Twente nauwlettend in de gaten. De twintigjarige verdediger maakte ruim een jaar geleden zijn debuut in het profvoetbal en mag zich inmiddels een vaste waarde in het team van trainer Ron Jans noemen.

De ontwikkeling van Hilgers blijft niet onopgemerkt. Onder meer Feyenoord is geïnteresseerd in de jonge centrumverdediger. "Dat is mooi om te horen, maar verder kan ik er niet veel mee", vertelt Hilgers tegen Voetbal International. "Mijn zaakwaarnemer liet weten dat ze naar me hadden geïnformeerd. Meer is er niet gebeurd. Anderhalve maand later verscheen het ook in de media. Ik zit bij goed bij Twente en ik moet me hier nog bewijzen. Daar focus ik me op."

Hilgers speelde tot nu toe 22 officiële wedstrijden in het eerste elftal van Twente. Zijn contract bij de club uit Enschede loopt tot medio 2023. "We hebben nog niet over een nieuw contract gesproken, ik laat het op me afkomen. Ik wil gewoon voetballen. Alle dingen daarbuiten komen vanzelf wel. Twente is een grote club, we doen het goed en ik sta in de basis. Ik zit hier goed in mijn vel", aldus de verdediger.

In november vertelde Hilgers in een interview met Tubantia dat hij graag naar Sergio Ramos kijkt. "Maar het is niet zo dat ik een voorbeeld heb als verdediger. Mijn kracht? Ik ben comfortabel aan de bal en kan spijkerhard zijn in de duels. Natuurlijk moet er nog veel beter, en daar praat ik ook over met de trainers. Iedereen heeft zijn taak en Andries Ulderink besteedt veel aandacht aan de jonge spelers. Van hem leer ik bijvoorbeeld hoe ik me positioneel moet opstellen zonder bal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen