Quinten Timber reageert verbaasd op PSV-geruchten

Quinten Timber reageert verbaasd op PSV-geruchten

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

21 januari 2022 – Quinten Timber weet niet waar de geruchten over een transfer vandaan komen. De middenvelder tekende afgelopen zomer een contract bij FC Utrecht en werd nu al gelinkt aan een volgende stap in zijn carrière.

In de wandelgangen werd geopperd dat de Eindhovenaren maar liefst vier miljoen euro voor de middenvelder over hadden. Hij speelde afgelopen seizoen nog voor Jong Ajax en heeft zich in Utrecht moeiteloos aangepast aan het niveau van de Eredivisie. Het zou de interesse hebben getrokken van PSV, maar Timber niets met de geruchten. "Ik ben bezig met Sparta, ik weet niet waar je het over hebt. Ik heb het wel gehoord, maar ik ben er niet mee bezig."

De middenvelder verloor afgelopen weekend met zijn club van Ajax, waar zijn tweelingbroer Jurriën onder contract staat. "Het was een rustige week. Ik was deze keer wat rustiger dan hij. Ik heb me gedeisd gehouden. Maar die wedstrijd is geweest, ik focus me nu op Sparta", vertelt Timber, die weet dat het weer eens tijd is voor een overwinning. Waar FC Utrecht het seizoen zo goed begon, zit de laatste weken de klad er behoorlijk in.

"We moeten winnen", beseft hij zich voor de camera van RTV Utrecht. "Dat is het belangrijkste voor nu. Het spel moet ook een stuk beter, dat moeten we laten zien. Zondag speelden we tegen een heel goed Ajax. Dan weet je dat je meer achteruit gaat lopen. Nu zijn we waarschijnlijk wat meer aan de bal. We moeten meer kansen creëren, beslissender zijn voor de goal en minder tegengoals krijgen. Als dat beter gaat, dan zullen we gaan winnen. Het wordt weer eens tijd."

Reacties

gerelateerd