Meijer waarschuwt Feyenoord: "De Kuip is er zondag niet"

21 januari 2022, 17:56   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Rogier Meijer waarschuwt Feyenoord. De Rotterdammers hopen te kunnen profiteren van de topper tussen Ajax en PSV, maar de club moet zelf eerst maar zien te winnen van NEC. Dat kan volgens de oefenmeester van de Nijmegenaren wel eens lastig gaan worden. De trainer haalt vertrouwen uit het duel in de eerste seizoenshelft.

Destijds zorgden de ploegen voor een vermakelijke wedstrijd, met maar liefst acht doelpunten. De Rotterdammers wonnen in eigen huis met 5-3. De promovendus kwam in dat duel brutaal op een 2-3 voorsprong, maar de ploeg kon dat uiteindelijk niet volhouden tot het laatste fluitsignaal. "Die Kuip is er zondag niet. Feyenoord is een hartstikke goeie tegenstander, de top van Nederland. Voor ons een mooie uitdaging om hetgeen wat we in De Kuip hebben laten zien nog een keer te herhalen."

Meijer weet dat het niet makkelijk wordt. "Dan zullen we wel top moeten zijn", aldus de trainer, die mogelijk niet kan beschikken over Jordy Bruijn. Hij heeft een hoofdblessure, maar is op de weg terug. "Vandaag heeft hij helemaal meegedaan, maar we hebben kort getraind. We moeten voorzichtig met hem zijn, zeker als iemand het aan zijn hoofd heeft. Hij is wel naar het kappertje geweest", besluit Meijer met een knipoog in gesprek met Omroep Gelderland.

Feyenoord heeft een achterstand van zes punten op nummer twee Ajax en zeven punten op koploper PSV. Die ploegen spelen zondagmiddag tegen elkaar, waardoor de Rotterdammers bij een zege sowieso op één van de clubs inlopen. Arne Slot en zijn mannen houden dan zicht op plek twee, wat een ticket voor de Champions League-voorronde betekent. De statistieken zijn in het voordeel van Feyenoord: al zes jaar lang werd er niet verloren van de Nijmegenaren.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen