Vermaelen stopt met voetballen, maar gaat wel naar WK in Qatar

Vermaelen stopt met voetballen, maar gaat wel naar WK in Qatar

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

21 januari 2022 – Thomas Vermaelen gaat met de nationale ploeg van België mee naar het WK in Qatar, maar niet als speler. Diverse media melden dat de 36-jarige verdediger zijn voetbalschoenen aan de wilgen hangt en assistent van bondscoach Roberto Martínez wordt.

'Verrassing bij de Rode Duivels', kopt Het Laatste Nieuws. 'Donderslag bij heldere hemel, schrijft Sporza. 'Vaarwel Thomas Vermaelen de speler, hallo Thomas Vermaelen de trainer, aldus Het Nieuwsblad. Het nieuws dat Vermaelen stopt met voetballen en zijn trainerscarrière lanceert, komt als verrassing voor onze zuiderburen.

Vermaelen vertrok onlangs bij Vissel Kobe en leek nog niet klaar met voetballen, maar zijn spelerscarrière komt nu toch tot een einde. De voormalig speler van Ajax, Arsenal en FC Barcelona wordt in de technische staf van de nationale ploeg van België de opvolger van Shaun Maloney, die kortgeleden de overstap maakte naar Hibernian.

Met Vermaelen krijgt Martínez een rechterhand die de nodige ervaring bij de Rode Duivels heeft. De linkspoot vertegenwoordigde in 2006 zijn land voor het eerst, maakte meerdere toernooien mee en speelde in totaal 85 wedstrijden voor de nationale ploeg.

Reacties

gerelateerd