Haye en Heerenveen krijgen duidelijke boodschap van NAC

Haye en Heerenveen krijgen duidelijke boodschap van NAC

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

21 januari 2022 – NAC Breda houdt de poot stijf wat betreft de vraagprijs voor Thom Haye. De nummer negen van de Keuken Kampioen Divisie verlangt een transfersom van 750.000 euro voor de spelmaker, maar sc Heerenveen wil voorlopig niet verder gaan dan een half miljoen. Als de Friese club de komende anderhalve week niet met een hoger bod op de proppen komt, gaat de transfer niet door.

"Thom heeft uitgelegd waarom hij en hoe hij een volgende stap in zijn carrière wil maken. Wij begrijpen dat. Van de andere kant is een vertrek van Thom nu niet in het belang van NAC. Niet op sportief vlak. Niet vanuit financieel perspectief. En ook niet de wens van de supporters", laat Edwin van Baal weten aan BN De Stem.

"NAC zal daarom geen concessies doen aan de vraagprijs. Thom en zijn management zullen zich daarop beraden. Met respect naar elkaar hebben we afgesproken geen verdere mededelingen te zullen doen", vervolgt de voorzitter van de raad van commissarissen van NAC.

Haye uitte midweeks zijn onvrede over de transfersoap. "De situatie rond Heerenveen speelt nog steeds. Hoe het dan de laatste tijd loopt, daar snap ik niks van. Er ligt een bedrag en daar is amper op gereageerd. Ik begin me er inmiddels behoorlijk aan te storen", zei hij voor de camera van ESPN. "Het bod wat is neergelegd is nog nooit betaald voor een speler van mijn leeftijd op dit niveau."

Reacties

gerelateerd