Ten Hag bespreekt Danilo, Gorter en indrukwekkende erehaag

Ten Hag bespreekt Danilo, Gorter en indrukwekkende erehaag

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

21 januari 2022 – Erik ten Hag had vrijdagavond na afloop van de bekerzege op Excelsior Maassluis (9-0) weinig reden tot klagen. De Ajax-trainer vond zijn ploeg een energieke indruk maken, deelde Danilo een compliment uit en ging in op de imposante erehaag in de slotfase.

"We zaten er bovenop, de houding was goed en we hebben een aantal goede goals gemaakt", aldus Ten Hag voor de camera van ESPN. Danilo nam vier van de negen doelpunten voor zijn rekening. "Hij kan dodelijk zijn in de box, dat heeft hij vanavond ook weer laten zien. Hij is heel doelgericht en heeft dus niet heel veel kansen nodig om tot scoren te komen."

Niet Remko Pasveer, maar Jay Gorter stond in het bekerduel onder de lat bij Ajax. Dat betekent niet dat de reservedoelman ook in de kwartfinale zal keepen. "Daar hebben we geen vaste afspraken over. We bekijken dat per ronde. We willen alle prijzen winnen en als de weerstand hoger wordt, zullen we het nog eens gaan bekijken."

Vlak voor tijd vormden de speler van Ajax en Excelsior Maassluis een erehaag voor Devin Plank, die herstellende is van een kwaadaardige tumor ging in zijn kuitbeen. "Het was een bijzonder en mooi eerbetoon. Een hart onder de riem voor hem. Hij heeft een lijdensweg gehad en zich teruggeknokt. Prachtig dat hij hersteld is en weer samen met zijn maten op het voetbalveld kan staan."

Reacties

gerelateerd