Karlsson blikt terug op woede-uitbarsting Slot: "Begreep er niks van"

20 januari 2022, 20:48

Jesper Karlsson is misschien wel de belangrijkste speler aan de kant van AZ. De Zweedse buitenspeler is tevens niet vies van een mooie actie. Soms slaat hij misschien een beetje door. Iets dat huidig Feyenoord-trainer Arne Slot ook in zijn tijd bij AZ opviel.

"Ha, dat is een grappig verhaal. Arne Slot was woest toen ik tijdens mijn tweede training bij AZ een pass achter mijn standbeen langs gaf", vertelt Karlsson aan Voetbal International. "Een Rabona-kick. Die helaas mislukte. Slot legde de training stil en ging flink tekeer tegen me. Waar iedereen bij was. Ik begreep er niks van. Voor mij was het een hele normale actie."

Het commentaar van Slot, deed niet veel met Karlsson. De Zweed besloot zich er niets van aan te trekken. "Ondanks die uitbarsting deed ik het een paar dagen later weer en dié Rabona-kick was goed. Maar de trainer vond het nog steeds niks. Ik denk dat hij even aan me moest wennen."

Lees ook: Karlsson beste speler van december

Karlsson verlengde onlangs zijn contract bij AZ tot de zomer van 2026. Met de Alkmaarders heeft hij de weg omhoog weer gevonden. De ploeg van coach Pascal Jansen heeft de achterstand op nummer drie Feyenoord inmiddels verkleind tot vier punten en zit in de koker voor de kwartfinales van het bekertoernooi na een midweekse overwinning (1-2) bij FC Twente.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen