Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

FC Groningen strikt PSV-talent, Willem II shopt wéér bij RKC

FC Groningen strikt PSV-talent, Willem II shopt wéér bij RKC

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

20 januari 2022 – FC Groningen heeft na de huurkomst van Melayro Bogarde donderdagavond de tweede winteraanwinst gepresenteerd. De negentienjarige middenvelder Emmanuel Matuta is per direct overgenomen van PSV. Hij tekent een contract voor liefst 4,5 seizoen in het hoge noorden.

Dat heeft FC Groningen bekend gemaakt. "Wij zien Emmanuel als een zeer talentvolle middenvelder, die op jonge leeftijd al een behoorlijk aantal speelminuten heeft gemaakt in de Eerste Divisie", licht technisch directeur Mark-Jan Fledderus toe op de clubsite. De middenvelder kan worden gezien als een aanwinst voor de toekomst, niet meteen iemand die een basisplaats zal veroveren onder Danny Buijs.

"Emmanuel heeft in onze ogen veel potentie en goede fysieke voorwaarden: hij is behoorlijk snel, sterk en atletisch. Emmanuel is een speler die goed is in intercepties en het winnen van tweede ballen. Er waren voor hem meer kapers op de kust", verzekert Fledderus, die dan ook blij is dat Matuta gekozen heeft voor FC Groningen. De middenvelder maakte zijn debuut in de hoofdmacht van PSV – waar zijn contract tot 2023 doorliep – nog niet.

Willem II shopt wederom bij RKC Waalwijk
Verder maakte RKC Waalwijk bekend dat keeperstrainer Peter den Otter per direct de overstap maakt naar provinciegenoot Willem II, waar hij de opvolger is van Harald Wapenaar. Hij volgt daarmee het voorbeeld van trainer Fred Grim, die afgelopen zomer dezelfde overstap maakte. Grim hoopt ook verdediger Melle Meulensteen op te halen bij zijn oude werkgever, zo bevestigt de coach op het clubkanaal van de Tilburgers. "We zien in hem een versterking voor Willem II en het klopt dat we een poging doen hem naar Tilburg te halen", aldus Grim.

Lees ookOnrust bij Willem II: keeperstrainer Wapenaar vertrekt per direct


Wie wint de kraker tussen Feyenoord en PSV? Zet €1,00 op de winnaar en win €100,00 als je het goed hebt!

Maak de wedstrijd van aanstaande zondag nog spannender! Voorspel je de winnaar juist, dan schrijf je 50 euro tot zelfs 100 euro bij met slechts een euro inzet.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd