Elia juicht transfer Ihattaren toe: 'Blijf maar lekker haten'

20 januari 2022, 14:28

Eljero Elia zou een transfer van Mohamed Ihattaren naar Ajax toejuichen. Dat laat de aanvaller van ADO Den Haag weten op Instagram. Hij denkt dat Erik ten Hag de ideale trainer is om het talent te helpen zijn carrière weer op te pakken na een moeizaam jaar.

Ihattaren wist onder Roger Schmidt nooit onomstreden te worden bij PSV en vertrok daarom transfervrij naar Juventus, dat hem meteen verhuurde aan Sampdoria. Voor die club speelde hij geen minuut. De talentvolle middenvelder voelde zich niet gesteund bij zijn tijdelijke werkgever en besloot daarom om terug te gaan naar Nederland, waar hij inmiddels voor zichzelf aan het trainen is. FC Utrecht leek hem deze winter tijdelijk in de armen te willen sluiten, maar nu lijkt Ajax de beste papieren te hebben.

'Respect', reageert Elia op het gerucht van ESPN. De aanvaller van ADO snapt niet dat Ihattaren zoveel kritiek krijgt. 'Zieke mensen op Insta. Een jongen van 19 afschrijven, terwijl hij zijn vader is verloren… Jullie hebben geen hart', aldus Elia, die denkt dat een overstap naar Ajax hem goed zal doen. 'Ik ken Ten Hag persoonlijk en ik weet: hij gaat hem weer op laten bloeien. Blijf maar lekker haten. Ik bid voor jullie, internethelden.'

Ajax en Juventus zouden in vergevorderde onderhandelingen zijn over een huurdeal rond de Utrechter, die dus lange tijd op weg leek naar de Galgenwaard. Nu lijkt de Johan Cruijff ArenA zijn tijdelijke thuis te worden. De Amsterdammers willen hem huren en hopen op een koopoptie.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen