Ronaldo boos om wissel op lastige avond voor United

19 januari 2022, 23:06

Manchester United heeft woensdagavond drie punten overgehouden aan de uitwedstrijd tegen Brentford (1-3). Voor Donny van de Beek was er geen speeltijd weggelegd.

Van de Beek kreeg afgelopen zaterdag tegen Aston Villa (2-2) nog wat speeltijd van Ralf Rangnick, maar op bezoek bij Brentford werd hij niet de wei ingestuurd. Vanaf de bank zag de voormalig speler van Ajax dat zijn ploeg had moeilijk had met misschien wel de nieuwe werkgever van Christian Eriksen. Het was aan David De Gea te danken dat United de eerst helft zonder kleerscheuren doorkwam.

De reddingen van De Gea kregen in de tweede helft nog meer waarde. United trok de wedstrijd na rust namelijk naar zich toe. Anthony Elanga tekende in minuut 55 voor de 0-1 na een geweldig assist van Fred, waarna Mason Greenwood na voorbereidend werk van Bruno Fernandes de 2-0 maakte.

Voor Cristiano Ronaldo zat de wedstrijd er vervolgens op. De Portugees werd vervangen door Marcus Rashford en maakte in woord en gebaar duidelijk niet blij te zijn met de wissel. Zijn vervanger besliste vervolgens de wedstrijd op aangeven van Fernandes. Brentford kwam vijf minuten voor tijd via Ivan Toney nog terug tot 1-3, maar de zege van United kwam niet meer in gevaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen