Abdou Harroui beleeft persoonlijk hoogtepunt in Coppa Italia

Abdou Harroui beleeft persoonlijk hoogtepunt in Coppa Italia

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

19 januari 2022 – Abdou Harroui heeft zijn eerste doelpunt in het shirt van Sassuolo te pakken. De 24-jarige middenvelder was woensdagavond als enige speler trefzeker in het bekerduel met Cagliari (1-0).

Harroui maakte afgelopen zomer de overstap van Sparta Rotterdam naar Sassuolo. De spelmaker moet zich in Italiaanse dienst vooralsnog tevredenstellen met invalbeurt. Tegen Cagliari, in de achtste finale van de Coppa Italia, verscheen Harroui voor de verandering aan de aftrap.

Zijn kans in de basis greep hij met beide handen aan. Na een kwartier opende Harroui de score, wat ook meteen een ticket voor de kwartfinale waard was. In de volgende ronde neemt Sassuolo het op tegen het Juventus van Matthijs de Ligt.

Harroui hoopt in de competitie meer kansen te krijgen van trainer Alessio Dionisi. Tot nu toe kwam hij veertien keer in actie in de Serie A, waarvan twee keer als basisspeler.

Reacties

gerelateerd