FA start onderzoek naar verdachte gele kaart van Arsenal-speler

FA start onderzoek naar verdachte gele kaart van Arsenal-speler

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

19 januari 2022 – Een speler van Arsenal heeft in de eerste seizoenshelft mogelijk bewust een gele kaart uitgelokt. De Engelse voetbalbond (FA) is een onderzoek gestart naar de verdachte prent.

De naam van de speler die ervan wordt verdacht een gele kaart te hebben uitgelokt is bekend bij de redactie van The Athletic, maar zal zolang het onderzoek loopt niet naar buiten worden gebracht. Het is eveneens nog niet bekend in welke wedstrijd de gele kaart is uitgedeeld.

De FA is het onderzoek naar de verdachte gele kaart gestart na een tip van een bookmaker. Er zou ongewoon veel geld ingezet zijn op de gele kaart van de speler van Arsenal. Om hoeveel geld het gaat, is niet duidelijk. Hetzelfde geldt voor het bedrag dat met de weddenschap is verdiend.

In Nederland werd een klein jaar geleden Tom Beugelsdijk beschuldigd van het pakken van een gele kaart. De verdediger van Sparta Rotterdam heeft altijd ontkend dat hij aan zogeheten spotfixing heeft gedaan.

Scoort Dessers vanavond minimaal twee keer?
Win bijna 20x je inzet via Jacks.nl.

Wint Feyenoord vanavond via Strafschoppen?
Win bijna 13x je inzet via Jacks.nl.
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Reacties

gerelateerd