Conte wil Vitesse alsnog dwarszitten: "Dit blijft een schande"

19 januari 2022, 20:10

Als het aan Antonio Conte ligt, mag zijn Tottenham Hotspur toch proberen om de tussenronde van de Conference League te bereiken. De Londenaren zagen hun plekje door een opmerkelijke reden afgesnoept worden door Vitesse. Dat zit de manager nog altijd niet lekker.

Tottenham en Vitesse speelden allebei in groep G van de Conference League. De ploeg van Conte kon de laatste wedstrijd tegen Stade Rennes echter niet spelen vanwege een groot aantal coronagevallen. Omdat het duel niet meer kon worden ingehaald, won Rennes reglementair met 3-0 en is Tottenham uitgeschakeld. Vitesse speelt op zijn beurt in de tussenronde tegen Rapid Wien.

"De UEFA heeft ons eruit gegooid", werd Conte geciteerd door RMC Sport. "Ik herhaal nog maar eens dat de Premier League onze wedstrijd niet wilde verzetten. Toen Leicester vroeg om te verzetten, werd dat wel gedaan. Het is een schande voor Tottenham en de Premier League. Zij moeten de clubs in Europa beschermen. In plaats daarvan worden we enorm benadeeld. Wij werken hard en gepassioneerd, daar moeten ze respect voor tonen."

Toch lijkt het er niet om dat Vitesse de plek in de tussenronde alsnog moet afstaan. Sowieso zou Tottenham de eventuele wedstrijd tegen Rennes moeten winnen. De Londense topclub schijnt wel bezig te zijn met de kwestie. "Op dit moment weet ik niet veel, het is aan de club om een beslissing te nemen. Dat is natuurlijk niet aan mij, maar ik weet dat er binnenkort een knoop wordt doorgehakt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen