Schmidt hoopt dat Ihattaren kans pakt: "Reflecteren hoort daar bij"

19 januari 2022, 17:54

Roger Schmidt is voorafgaand aan de bekerwedstrijd tussen PSV en Telstar in gegaan op de situatie van Mohamed Ihattaren. De ex-PSV'er lijkt in het shirt van FC Utrecht terug te gaan keren in de Eredivisie. Dat is volgens Schmidt een goede zaak.

"Ik heb vorig seizoen heel vaak antwoord op vragen over deze speler gegeven", werd Schmidt op de persconferentie geciteerd door het Eindhovens Dagblad. "Ik hoop oprecht dat hij op een dag werkelijk zijn potentieel zal benutten. Reflecteren op jezelf hoort daar uiteindelijk wel bij. Verder is de situatie nu zoals die is. Voor mij ligt dit in het verleden en ik richt me nu op het huidige team en de wedstrijden die we spelen."

De situatie tussen Ihattaren, Schmidt en PSV is bekend. De talentvolle aanvaller bleek geen goede match te zijn met zijn trainer en vertrok afgelopen zomer naar Juventus. Een verhuurperiode aan Sampdoria bleek een deceptie en momenteel lijkt Utrecht dus de bestemming van Ihattaren te worden. Die club wil hem naar verluidt voor anderhalf jaar huren van Juventus. In Stadion Galgenwaard moet Ihattaren dan weer aan spelen toekomen.

Ihattaren haalde onlangs in een interview nog behoorlijk uit naar PSV en Schmidt. De Duitse oefenmeester is daar echter niet mee bezig. Hij richt zich op het behouden van de koppositie in de Eredivisie en het bekertreffen met Telstar van donderdagavond. "We zijn erg gemotiveerd om het goed te doen in de beker. Ik heb er dan ook geen twijfel over dat we er donderdag staan", liet Schmidt weten op de clubwebsite.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen