PSG vreest Mbappé te moeten missen in pikant treffen met Real

19 januari 2022, 16:52

Kylian Mbappé lijkt voorlopig niet inzetbaar te zijn voor Paris Saint-Germain. De grootmacht uit Frankrijk heeft via de clubkanalen laten weten dat de sterspeler een spierblessure heeft opgelopen. Vrijdag zal er worden bekeken hoe ernstig de kwetsuur is.

De blessure van Mbappé komt voor Paris Saint-Germain op een vervelend moment. De Parijzenaars hopen dit seizoen eindelijk een beslag te leggen op de Champions League en treden in de achtste finales aan tegen Real Madrid. De eerste wedstrijd tegen de Madrilenen staat over een maand op de planning. Het is de vraag of Mbappé dan van de partij kan zijn.

Voor de 23-jarige vleugelaanvaller kan de wedstrijd tussen PSG en Real een bijzondere worden. Mbappé heeft zijn contract in Parijs nog altijd niet verlengd en wordt al maanden gelinkt aan een transfer naar het Estadio Santiago Bernabéu. Het lijkt er inmiddels niet meer op dat hij deze maand naar La Liga vertrekt. Een transfervrij afscheid in de zomer ligt dan voor de hand.

Wijnaldum nog niet hersteld

Georginio Wijnaldum lijkt op zijn beurt niet fit genoeg om dit weekend met PSG te kunnen spelen tegen Stade Reims. De middenvelder is nog herstellende van een enkelblessure. Lionel Messi en Keylor Navas zijn wel terug na een coronabesmetting. Juan Bernat, Neymar en Alexandre Letellier worden deze week ook niet meer op het trainingsveld verwacht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen