'Schuurs in beeld bij AC Milan, Ajax kan bod verwachten'

'Schuurs in beeld bij AC Milan, Ajax kan bod verwachten'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

19 januari 2022 – Er staat mogelijk een heel mooie stap te wachten voor Ajax-verdediger Perr Schuurs. De 22-jarige Limburger, die in Amsterdam een reserverol vertolkt, staat naar verluidt namelijk in de belangstelling van AC Milan. Dat beweerde althans Marco Conterio, hoofdredacteur van TUTTOmercatoWEB.

Dat AC Milan onder meer door de blessure van Simon Kjaer al enige tijd op zoek is naar een extra centrumverdediger, is bekend. Verschillende namen passeerden al de revue, maar nu dus ook die van Schuurs. De verdediger is al sinds oktober 2021 in beeld bij de Italiaanse topclub en Conterio stelde dat Milan in hem ziet 'wat Juventus destijds in Matthijs de Ligt zag'. 

De Italiaanse journalist weet dat er al contact is geweest tussen de beide club en dat de mogelijkheid bestaat dat de verdediger Ajax nog deze maand achter zich laat. Daarvoor moet het bod van Milan wel volstaan voor Ajax. Schuurs heeft nog een contract tot de zomer van 2025 en zijn marktwaarde wordt door Transfermarkt geschat op acht miljoen euro. 

Schuurs werd in januari 2018 voor twee miljoen euro overgenomen van Fortuna Sittard, aan wie Ajax hem het eerste halfjaar weer terugverhuurde. Vanaf die zomer ging hij voor zijn kans in Amsterdam, waar hij vooral vorig seizoen op veel basisplaatsen kon rekenen. In totaal speelde Schuurs tot dusver 79 wedstrijden voor Ajax. 

Scoort Dessers vanavond minimaal twee keer?
Win bijna 20x je inzet via Jacks.nl.

Wint Feyenoord vanavond via Strafschoppen?
Win bijna 13x je inzet via Jacks.nl.
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Reacties

gerelateerd