'Dag van de waarheid voor Dembélé; winterse transfer is een optie'

19 januari 2022, 13:15   Bijgewerkt: 19 januari 2022, 13:27

Het einde van de contractsoap rond Ousmane Dembélé en FC Barcelona lijkt eindelijk in zicht. Al maanden klinken de geluiden dat de Fransman zijn aflopende contract graag zou verlengen, maar tot een akkoord komt het maar niet. Volgens Mundo Deportivo zal vandaag (woensdag) echter de knoop worden doorgehakt.

Woensdagochtend berichtte de Spaanse krant over een ontmoeting die in Camp Nou aanstaande is. Trainer Xavi zal samenkomen met het bestuur om te besluiten wat er met de aanvaller moet gebeuren. Omdat het erop lijkt dat zaakwaarnemer Moussa Sissoko tijd wil winnen, kijkt de club naar andere manieren om vandaag nog schot in de zaak te brengen.

De clubleiding zou daarom graag zien dat Dembélé zolang hij niet bijtekent naar de tribune verwezen wordt, maar Xavi zelf wil graag gebruik blijven maken van de aanvaller in zijn toch al gehavende selectie. Met de bijeenkomst van vandaag zal besloten worden hoe de situatie zal worden aangepakt.

Xavi

Xavi zelf ging woensdagmiddag tijdens zijn persconferentie in op de situatie en sloot daar ook een winterse transfer niet uit. "Het is een moeilijke en complexe situatie", stelde hij. "De club heeft de beslissing genomen dat als hij niet verlengt, er een oplossing moet worden gevonden. We overwegen daarbij ook om hem te laten vertrekken. Veel andere oplossingen zijn er niet meer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen