'Twee scenario's voor Lewandowski: zomers vertrek dreigt'

19 januari 2022, 08:54   Bijgewerkt: 19 januari 2022, 09:05

Robert Lewandowski zou wel eens aan zijn laatste seizoen bij Bayern München bezig kunnen zijn. De recordspits beschikt namelijk over een in 2023 aflopend contract en heeft de club laten weten dat er slechts twee mogelijkheden zijn. Of hij tekent bij, of hij neemt nog deze zomer afscheid van Der Rekordmeister.

Het was Sport Bild dat dinsdagochtend wist te melden dat dat voor Lewandowski de enige twee mogelijke scenario's zijn. Zowel hij als zijn zaakwaarnemer zien het niet zitten om volgend seizoen een laatste contractjaar bij Bayern in te gaan. De club en de zaakwaarnemer hopen dan ook ergens in de komende maanden tot een akkoord te komen.

De club zelf ziet op zijn beurt twee mogelijkheden om langer door te gaan met de clubtopscorer. Als Lewandowski akkoord gaat met hetzelfde salaris als nu - naar verluidt is hij met 24 miljoen euro per jaar topverdiener - kan hij voor één seizoen bijtekenen. Een langere verlenging gaat gezien de leeftijd van Lewandowski (33) tegen het beleid van de club in, maar een uitzondering is mogelijk. Voor een tweejarig contract zal hij echter wel genoegen moeten nemen met een minder salaris.

Lewandowski bewijst ondanks zijn leeftijd nog altijd consequent zijn waarde voor Bayern München. In 2021 was de doelpuntenmachine goed voor liefst 69 doelpunten in 59 wedstrijden. Die prestaties werden deze week beloond; na het mislopen van de Ballon d'Or, werd de spits maandag wel verkozen tot The Best FIFA Men's Player 2021

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen