"Ihattaren geeft alles voor comeback in Nederland"

18 januari 2022, 23:50

Mohamed Ihattaren werkt op de achtergrond keihard aan zijn fysieke gesteldheid. De negentienjarige middenvelder hoopt spoedig zijn overgang naar FC Utrecht af te ronden. Juventus gaat hem voor achttien maanden verhuren aan de subtopper. Volgens Ronald de Boer is Ihattaren op de goede weg.

Dat vertelt De Boer aan tafel bij Rondo. De oud-Ajacied sprak onlangs met Gerald Vanenburg, met wie Ihattaren momenteel aan zijn conditie werkt. "Hij herkent zich in wat Ihattaren meemaakt", aldus De Boer. "Ook Gerald had het lastig vroeger. Ik hoorde van hem dat hij momenteel alles geeft en dat het echt een leuk joch is. Hij is heel positief."

De Boer hoopt uiteraard dat Ihattaren snel weer de oude is, maar heeft zijn bedenkingen. De middenvelder speelt vorig seizoen voor het laatst en heeft de laatste maanden niet meer in teamverband getraind. Ihattaren werd door Juventus verhuurd aan Sampdoria, maar daar kwam hij niet aan spelen toe. Ihattaren besloot daarom niet meer op de training te verschijnen.

Bij FC Utrecht gaat hij voor zijn tweede kans. De Domstedelingen huren hem tot de zomer van 2023. Ihattaren zal de eerste weken nodig hebben om wedstrijdfit te geraken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen