Update: Mourinho gaat niet in op interesse Everton

18 januari 2022, 22:05

José Mourinho keert mogelijk terug in de Premier League. De Portugese topcoach, die momenteel werkzaam is voor het Italiaanse AS Roma, is in beeld om het roer over te nemen bij EvertonThe Toffees zoeken naar een nieuwe oefenmeester na het onvermijdelijke ontslag van Rafael Benitez dit weekend.

Met dat nieuws pakt Sky Sports uit. Mourinho is een van de kandidaten om Everton te reanimeren. Ook Wayne Rooney en Frank Lampard zijn in beeld, terwijl de komst van België-bondscoach Roberto Martínez onmogelijk lijkt. Voorlopig neemt assistent Duncan Ferguson de honneurs waar, maar dat lijkt van korte duur. Mourinho staat op de lijst om hem op te volgen.

Everton heeft zich nog niet officieel gemeld bij AS Roma, dat hoogstwaarschijnlijk een afkoopsom zal verlangen voor de Portugese topcoach. Mourinho heeft namelijk nog een contract tot de zomer van 2024 in Rome. Mourinho bezet momenteel de teleurstellende zevende plaats in de Serie A en lijkt naast Europees voetbal te grijpen.

Everton zou de vierde club worden waar Mourinho aan de slag gaat. Hij werkte in het verleden tweemaal voor Chelsea en stond eveneens onder contract bij Manchester United en Tottenham Hotspur. Daar werd hij vorig jaar ontslagen.

Update 22.05 uur:

José Mourinho heeft geen oren naar een terugkeer richting de Premier League. De Portugees heeft het volgens Sky Sports uitstekend naar zijn zin bij AS Roma en heeft vertrouwen in het project van de Italiaanse subtopper. Everton zal dus op zoek moeten naar een alternatief.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen