Pikant: Ferran Torres openbaart relatie met dochter bondscoach

18 januari 2022, 19:03   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ferran Torres kan de Spaanse bondscoach misschien op alternatieve wijze overtuigen dat hij mee moet naar het komende WK in Qatar. De 21-jarige aanvaller, die Manchester City onlangs voor 55 miljoen euro verruilde voor FC Barcelona, heeft namelijk sinds kort een relatie met de dochter van bondscoach Luis Enrique.

Sira Martinez, de dochter van de Spaanse oefenmeester, is in de wolken door Torres. De dochter woont in Barcelona, sinds deze winter eveneens de nieuwe woonplaats van de buitenspeler. Torres kan ook buiten de lijnen met zijn nieuwe schoonvader gaan praten over tactiek, want de twee zullen elkaar op verjaardagen tegenkomen. Torres is naast de schoonzoon ook een belangrijke speler voor Enrique.

Torres, die in september zijn debuut maakte voor de nationale ploeg, was al twaalf keer trefzeker voor zijn land. Daarvoor had hij slechts 22 wedstrijden nodig. Dit seizoen belandde Torres bij Manchester City op het tweede plan. FC Barcelona besloot daarom vol in te zetten op de komst van de aanvaller en verleidde hem tot een megacontract.

De pikante relatie vormt geen uitzondering in de voetballerij. Zo heeft voormalig AZ-aanvaller Calvin Stengs een relatie met de dochter van Frank de Boer. De afgelopen zomer ontslagen bondscoach besloot zijn schoonzoon niet mee te nemen naar het EK.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen