Vitesse
0 – 0
FC Utrecht

'Blessure Tannane zit transfer overbodige Feyenoorder in de weg'

'Blessure Tannane zit transfer overbodige Feyenoorder in de weg'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

18 januari 2022 – Joao Texeira mag zich nog altijd speler van Feyenoord noemen. De Portugese middenvelder mag deze winter vertrekken uit Rotterdam, maar er is nog geen club die heeft doorgepakt om Texeira uit zijn uitzichtloze situatie te verlossen. Texeira zat afgelopen weekend al niet meer bij de selectie van Feyenoord, maar dat betekent niet dat een transfer nabij was.

Texeira was weliswaar in gesprek met het Turkse Göztepe TK, maar een akkoord is er nog altijd niet. Volgens Feyenoord Transfermarkt heeft dat te maken met een andere oud-Eredivisionist. Mede door de blessure van winteraanwinst Oussama Tannane, die onlangs transfervrij vertrok bij Vitesse, heeft Göztepe nog altijd geen bod neergelegd bij Feyenoord.

De blessure van Tannane blokkeert daarom vooralsnog een transfer van Texeira naar de Turkse Süper Lig. Göztepe wil eerst de ernst van het kwetsuur van de Marokkaan afwachten. Als daar meer duidelijkheid over is, kan de transfer zomaar in stroomversnelling komen. De salariseisen van Texeira zijn namelijk geen probleem voor de Turkse laagvlieger.

Texeira kwam vorig seizoen met hoge verwachtingen binnen bij Feyenoord. Hij droeg het shirt van Liverpool en speelde tevens voor Brentford, Brighton & Hove Albion, FC Porto, Braga en Vitória Guimaraes. Mede door blessures slaagde hij er daar echter zelden in om zijn klasse te etaleren. Dat was ook bij Feyenoord vaak het probleem.

Reacties

gerelateerd