'PSV laat in zoektocht oog vallen op verdediger van Liverpool'

18 januari 2022, 15:48

PSV heeft zich in de zoektocht naar een nieuwe verdediger gemeld bij Liverpool. De Eindhovenaren zijn in de markt voor Nathaniel Phillips, die de topclub deze winterstop mag verlaten. Phillips staat op de nominatie om op huurbasis te vertrekken of definitief de overstap te maken naar een andere club.

Dat meldt Football Insider. Het lijkt erop dat PSV Phillips op huurbasis wil strikken. De ploeg van Roger Schmidt speurt naar een defensieve versterking tot het einde van het seizoen nadat bekend werd dat vaste waarde André Ramalho maanden buitenspel staat. Ramalho werd afgelopen weekend uitstekend vervangen door het duo Olivier Boscagli-Armando Obispo.

Phillips is weliswaar rechtsbenig, maar kan de achterhoede van PSV de komende maanden van een kwaliteitsimpuls voorzien. De 24-jarige Engelsman kan bovendien de stap naar de Eredivisie maken in de jacht op extra speeltijd. De centrumverdediger kwam dit seizoen nog nul minuten in actie in de competitie en speelde in de bekertoernooien slechts twee wedstrijden.

Phillips kwam afgelopen seizoen nog zeventien competitieduels in actie. Dat had voornamelijk te maken met de blessure van Virgil van Dijk. De verdediger speelde verder voor Bolton Wanderers en VfB Stuttgart.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen