Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Zwolle laat twee zomeraanwinsten gaan, 'bekertruc' FC Twente

Zwolle laat twee zomeraanwinsten gaan, 'bekertruc' FC Twente

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

18 januari 2022 – PEC Zwolle gaat in deze winterstop alweer afscheid nemen van Leandro Fernandes (22) en Mark Pabai (21). Het duo kwam aan het begin van dit seizoen pas over naar Overijssel, maar heeft onder de nieuwe coach Dick Schreuder geen toekomst meer bij de hekkensluiter van de Eredivisie.

Dat schrijft De Stentor dinsdag althans. Pabai kwam afgelopen zomer over van Jong FC Utrecht en had van eind september tot eind november een basisplaats bij PEC Zwolle, maar raakte onder Schreuder al snel volledig uit beeld. Voor hem is belangstelling van het Italiaanse SPAL, uitkomend in de Serie B. De kans is dan ook groot dat hij op korte termijn vertrekt.

Dat geldt ook voor middenvelder Fernandes, die pas transfervrij werd aangetrokken na de zomerse transferwindow. Hij traint momenteel mee bij het beloftenteam van PEC Zwolle en mag op zoek naar een nieuwe club. "We konden wel zeggen: we houden ze nog even, ook omdat we in deze fase elke speler kunnen gebruiken. Maar dat zou niet eerlijk zijn", zei Schreuder, die hoopt dat Maikel van der Werff definitief terugkeert bij de Blauwvingers.

Lees ook: PEC Zwolle haalt oude bekende terug naar Nederland

'Bekertruc' FC Twente
Verder kwam via TC/Tubantia naar buiten dat FC Twente zeer vermoedelijk tóch in beroep gaat voor de schorsing van Mischal Sadilek. De huurling kreeg een rode kaart tegen FC Utrecht, maar er was veel te doen rondom die prent.

De Tukkers accepteerden in eerste instantie de schorsing en hij ontbrak afgelopen weekend tegen sc Heerenveen, maar FC Twente gaat toch in beroep. Als de tuchtcommissie voor het bekerduel met AZ niet bijeenkomt voor woensdagavond, kan trainer Ron Jans tóch een beroep doen op de middenvelder voor het belangrijke treffen. Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd