'Everton richt pijlen na ontslag Benítez op clubloze Lampard'

18 januari 2022, 14:15

Frank Lampard moet de nieuwe manager van Everton worden. De 43-jarige oefenmeester zit na avonturen bij bij Derby County en Chelsea zonder club en moet de opvolger worden van Rafael Benítez. De Spanjaard werd onlangs op straat gezet door de club uit Liverpool.

Volgens Sky Sports is Everton in de zoektocht naar een nieuwe eindverantwoordelijke uitgekomen bij Lampard. De voormalig profvoetballer was al trainer bij Derby County (2018-2019) en Chelsea (2019-2021). Nu moet de oud-speler van onder meer West Ham United, Chelsea en Manchester City dus voor een ommekeer gaan zorgen op Goodison Park.

Everton is namelijk niet goed bezig in Engeland en staat na negentiende gespeelde wedstrijden op de zestiende plek van de Premier League. Naast manager Benítez werd ook technisch directeur Marcel Brands al de laan uitgestuurd. De nieuwe trainer van de ploeg uit Liverpool moet zijn manschappen dus eerst weg zien te krijgen uit de onderste regionen.

Niet alleen Lampard werd overigens in verband gebracht met Everton. Ook de naam van Wayne Rooney, die momenteel werkzaam is bij Derby County, is inmiddels gevallen. Datzelfde geldt voor Roberto Martínez, de huidige bondscoach van België. Opvallend is dat de Spanjaard tussen 2013 dn 2016 al bij Everton werkte en destijds werd ontslagen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen