Brobbey in de spotlights: scoort hij ook tegen PSV?

22 januari 2022, 13:00

In Eindhoven zullen morgen alle ogen gericht zijn op Brian Brobbey. De negentienjarige spits beleefde vorige week een droomrentree door twee keer te scoren tegen FC Utrecht. Weet hij zijn terugkeer bij Ajax extra glans te geven door ook in de topper tegen PSV te scoren? Speel mee bij Bet365!

Ajax sloot in de winterstop Brobbey weer in de armen. De verloren zoon vertrok afgelopen zomer transfervrij naar RB Leipzig, waar hij de voorbije maanden weinig aan spelen toekwam. De Amsterdammers zagen hun kans schoon en haalden de spits terug naar de Johan Cruijff ArenA. Door de afwezigheid van Sébastien Haller, die met Ivoorkust deelneemt aan de Afrika Cup, verscheen hij tegen Utrecht aan de aftrap. Met twee doelpunten betaalde hij het vertrouwen van Erik ten Hag direct terug.

Morgen zal Brobbey naar alle waarschijnlijkheid weer in de basis staan bij Ajax. Denk je dat hij voor de tweede week op rij weet te scoren? Zet dan in bij Bet365. Voor een doelpunt van Brobbey op een willekeurig moment staat een quotering van 2.75. Verwacht je dat de spits het openingsdoelpunt maakt, dan kun je daar ook op inzetten. De 0-1 van Brobbey kan 7.00 keer je inleg opleveren. Wat ook interessant is: [a,http://fcupdate.nl/bet365,_blank,de odd van 7.00] voor het laatste doelpunt van de wedstrijd van Brobbey.

Voormalig middenvelder Theo Janssen denkt dat Brobbey zomaar de concurrentiestrijd van Haller zou kunnen winnen. "Als Haller straks terugkomt en Brobbey speelt nog een paar potjes, denk ik dat Haller gewoon op het bankie gaat. Ik denk dat Brobbey beter is. Natuurlijk heeft Haller twaalf goals in de Eredivisie en heeft hij het fantastisch gedaan in de Champions League, maar Pierre van Hooijdonk had er bij Ajax nu ook twaalf gemaakt", zei Janssen onlangs bij NOS Studio Voetbal.

Andere doelpuntenmakers

Inzetten op een doelpunt van een andere speler kan natuurlijk ook. Een aantal interessante quoteringen: 2.37 voor een doelpunt van Dusan Tadic, 3.00 voor een treffer van Carlos Vinícius, 3.20 voor een treffer van Antony en 6.00 als Joey Veerman scoort.

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen