PSV mist belangrijk aanvalsduo ook in de kraker tegen Ajax

PSV mist belangrijk aanvalsduo ook in de kraker tegen Ajax

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

18 januari 2022 – PSV-trainer Roger Schmidt zal zijn ziekenboeg nog zeker niet leeg hebben als hij komend weekend zijn opstelling tegen Ajax gaat formeren. Hoewel de Eindhovenaren eerst nog midweeks in de KNVB Beker tegen Telstar spelen, wordt er al vooruitgeblikt op de absolute topper van komend weekend in de Eredivisie.

Het Eindhovens Dagblad schetst een aantal van de keuzes die Schmidt zal moeten maken. Voorin is er echter vermoedelijk nog steeds weinig te kiezen voor de Duitser: Noni Madueke is er zeker nog niet bij tegen Ajax en wordt vervangen door Ritsu Doan. 'Eran Zahavi zal zeker niet in de basis kunnen starten, omdat hij al enkele maanden afwezig is', stelt het ED, waarbij het zelfs de vraag is of de Israëlier op de bank kan zitten. Maximiliano Romero is opnieuw de eerste spits als Carlos Vinícius nog steeds niet fit genoeg is.

Verder zou het zomaar eens kunnen zijn dat Joey Veerman zijn basisdebuut gaat maken in de Eredivisie namens PSV. Afgelopen weekend kwam de winteraanwinst Marco van Ginkel nog vervangen, maar ditmaal kunnen de rollen weleens worden omgedraaid. 'Ajax is een ploeg die doorgaans wel ruimtes laat en Veerman moet in staat zijn om die door zijn medespelers soms te laten benutten', stelt de ochtendkrant over het middenveld van PSV. Ibrahim Sangaré ontbreekt in elk geval, omdat hij momenteel deelneemt aan de Afrika Cup.

Lees ook: De Mos heeft tip voor Schmidt: "Daar heeft Blind een hekel aan"

Achterin maakt Armando Obispo indruk als vervanger van André Ramalho. 'Een betaalbare optie vinden die beter is dan Armando Obispo en Jordan Teze zal nog niet meevallen', staat er dan ook te lezen. Verder zal Mauro Júnior de opponent worden van Antony, omdat hij Philipp Max momenteel uit de basis houdt. Olivier Boscagli is onomstreden en er is geen reden om Jordan Teze te vervangen als rechtsback, stelt het regionale medium.

Reacties

gerelateerd