NAC Breda vraagt bijna dubbele van geboden bedrag voor Haye

NAC Breda vraagt bijna dubbele van geboden bedrag voor Haye

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

18 januari 2022 – De transfer van Thom Haye (26) van NAC Breda naar sc Heerenveen is nog allesbehalve in de afrondende fase. Volgens BN/De Stem vraagt zijn huidige werkgever momenteel bijna het dubbele van wat er geboden wordt door de Eredivisieclub. Vooralsnog wordt er dan ook geen spoedig akkoord verwacht tussen beide partijen.

De ochtendkrant maakt melding van de probleemvolle onderhandelingen tussen beide clubs. Waar Haye na afgelopen weekend in niet te misverstane woorden uitsprak graag te willen vertrekken en verwachtte zijn laatste wedstrijd voor NAC Breda te hebben gespeeld, is de kans levensgroot dat hij midweeks in de KNVB 'gewoon' in actie zal komen voor de Eerste Divisie-club.

Volgens het regionale medium verlangt NAC Breda namelijk zo'n 750.000 euro voor Haye, terwijl de Friezen in eerste instantie slechts 350.000 euro boden. Hoewel daar een halve ton bovenop gekomen is, is het verschil tussen vraag en aanbod nog altijd 'een gapend gat'. Doordat Haye geen clausule in zijn contract heeft staan, is de onderhandelingspositie van NAC Breda sterk.

Lees ook: Haye wil naar sc Heerenveen: "Ik stoor me aan hoe het nu gaat"

Midweeks speelt NAC Breda nog tegen PEC Zwolle - een wedstrijd waarin Haye nog wel mee mag spelen. Daarna is hij geschorst voor het treffen met FC Emmen, vanwege een gele kaart die hij afgelopen weekend pakte. Daarna is de eerstvolgende wedstrijd in februari: als het aan Haye ligt, draagt hij dan de clubkleuren van sc Heerenveen.

Reacties

gerelateerd