KNVB wijst scheidsrechter aan voor PSV tegen Ajax

KNVB wijst scheidsrechter aan voor PSV tegen Ajax

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

17 januari 2022 – De KNVB heeft de scheidsrechtersaanstellingen voor de twintigste speelronde in de Eredivisie bekendgemaakt. Danny Makkelie is op de kraker tussen PSV en Ajax gezet.

Makkelie krijgt zondag in het Philips Stadion ondersteuning langs de zijlijn van Hessel Steegstra en Jan de Vries. Jeroen Manschot is de vierde official, terwijl Rob Dieperink (VAR) en Erwin Zeinstra (assistent-VAR) de wedstrijdbeelden vanuit Zeist zullen bekijken.

Het wordt de zesde keer dat Makkelie een wedstrijd tussen PSV en Ajax fluit. De laatste keer was in februari vorig jaar, toen de ontmoeting in Eindhoven in 1-1 eindigde. Ajax kreeg in de slotfase een strafschop na een handsbal van Denzel Dumfries. Dusan Tadic benutte de penalty en bezorgde zijn ploeg een zwaarbevochten punt.

PSV en Ajax zijn de nummers één en twee van de Eredivisie. Het verschil tussen de clubs is één punt in het voordeel van de Eindhovenaren. De vorige ontmoeting in oktober eindigde in een 5-0 overwinning voor de ploeg van trainer Erik ten Hag.

Reacties

gerelateerd