Feyenoord telt miljoenen neer voor eerste winteraanwinst

Feyenoord telt miljoenen neer voor eerste winteraanwinst

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

17 januari 2022 – Feyenoord heeft de eerste winteraanwinst binnen. De Rotterdamse club meldt via de officiële kanalen dat Patrik Wålemark aan de selectie van trainer Arne Slot is toegevoegd. Met de transfer is naar verluidt ruim vier miljoen euro (inclusief bonussen) gemoeid.

Het werd afgelopen weekend al duidelijk dat Feyenoord zich zou gaan versterken met Wålemark. Frank Arnesen, technisch directeur van de Rotterdammers, bevestigde tegenover Voetbal International dat de twintigjarige Zweedse buitenspeler zou overkomen van BK Häcken. De komende dagen zal Feyenoord naar verwachting ook de komst van Cole Bassett wereldkundig maken.

Feyenoord heeft Wålemark voor 4,5 jaar vastgelegd. De Zweeds jeugdinternational moet in De Kuip de concurrentiestrijd aangaan met onder meer Alireza Jahanbakhsh. Wålemark genoot ook belangstelling van onder meer Club Brugge, Sampdoria en een aantal Russische clubs, terwijl hij ook op de schaduwlijstjes stond van onder andere Atalanta, Sassuolo, Ajax en RSC Anderlecht.

Met Wålemark heeft Feyenoord een speler in huis gehaald die een grote toekomst wordt toegedicht. De afgelopen twee jaar speelde hij in alle competities 54 wedstrijden voor BK Häcken. Daarin was hij goed voor twaalf doelpunten.

Zie ook: Gescout: dit haalt Feyenoord met Walemark voor miljoenen in huis

Reacties

gerelateerd