Vertrekadvies voor Vloet: "Geen toekomst meer in Nederland"

Vertrekadvies voor Vloet: "Geen toekomst meer in Nederland"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

17 januari 2022 – Rai Vloet doet er goed aan om de Eredivisie te verlaten. Pierre van Hooijdonk stelt zondagavond bij Studio Voetbal dat de middenvelder van Heracles Almelo geen toekomst meer heeft in het Nederlandse voetbal. Zaterdag maakte Vloet zijn veelbesproken rentree.

Vloet had gedronken toen hij in de nacht van 13 op 14 november op de A4 bij Hoofddorp tegen een andere auto botste. Een vierjarig jongetje liet bij dat ongeluk het leven. Heracles publiceerde afgelopen week een interview met Vloet en technisch directeur Tim Gillissen op de website en nam de speler in genade aan. Na Vloets invalbeurt haalden supporters van Heracles verhaal bij het stadion van de club.

Van Hooijdonk begrijpt niet dat trainer Frank Wormüth al zo snel een beroep doet op Vloet. "De enige juiste oplossing voor hem is om deze transferperiode met stille trom naar het buitenland te gaan", stelt de oud-speler van Feyenoord en NAC Breda in de voetbaltalkshow. "Voor Vloet is geen toekomst meer in Nederland. Hij krijgt opmerkingen naar zijn hoofd in elk stadion waar hij komt."

Lees ook: 'Invalbeurt Vloet klap in gezicht nabestaanden'

Ook Arno Vermeulen zet zijn vraagtekens bij de handelswijze van de club uit Overijssel, die in Nijmegen niet verder kwam dan een 0-0 gelijkspel. "Ik snap Heracles niet", reageert hij. "Het is laf. Ze hadden ook kunnen zeggen: Vloet speelt dit seizoen niet meer. Voor de nabestaanden is dit een verschrikkelijk moment. Dit moet je niet willen als club."

Reacties

gerelateerd