Harde woorden over Ihattaren: "Nooit meer de top"

17 januari 2022, 09:37

Mohamed Ihattaren hoopt de komende twee weken zijn terugkeer naar de Eredivisie af te ronden. Het voormalig toptalent van PSV verkaste afgelopen zomer naar Juventus, dat hem verhuurde aan Sampdoria, maar dat werd een totale mislukking. Aan tafel bij Studio Voetbal wordt gevreesd dat hij zijn talent nooit volledig gaat benutten.

"Deze speler zien we nooit meer in de top", is Arno Vermeulen kritisch. "Dat gaat niet meer lukken. Als je zijn denkpatroon ziet...", doelt hij op het interview met De Telegraaf dat hij gaf, waarin hij bekende expres te laat te zijn gekomen bij PSV om een gesprek met Roger Schmidt te eisen. "Dat slechte gedrag ga je natuurlijk niet belonen. Hij gaat het niet redden. Dat mag niet afhangen van de trainer, hij is zelf te zwaar."

Het doet Rafael van der Vaart pijn. "Het is zo jammer allemaal, zo'n geweldige speler. Deze week stond in het teken van: hoe gaan we hem weer positief in het nieuws krijgen? Iedereen krijgt de schuld, behalve hij. Hij heeft zo veel talent, ik zal hem altijd blijven beschermen. Hij is een speler voor wie je naar het stadion gaat. Maar het is wel tijd dat hij nu gaat opstaan."

Die kans gaat hij krijgen bij FC Utrecht, waar hij de komende anderhalf jaar aan de slag zal gaan. De negentienjarige middenvelder heeft een gebrek aan fitheid waarmee hij kampt, waardoor hij de komende weken de tijd zal krijgen om richting wedstrijdfitheid te trainen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen