'Arsenal-deal Vlahovic slecht nieuws voor De Jong en Memphis'

'Arsenal-deal Vlahovic slecht nieuws voor De Jong en Memphis'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

16 januari 2022 – Vanuit steeds meer bronnen wordt gemeld dat Arsenal zeer concreet is voor Dusan Vlahovic. De spits van Fiorentina is over een half jaar transfervrij, maar de Londense club wil toch flink de portemonnee trekken om zich ervan te verzekeren dat hij bij Arsenal gaat tekenen. Dat heeft niet alleen gevolgen voor Arsenal, maar ook voor FC Barcelona en de Nederlandse spitsen daar. 

ESPN (Engeland) meldt namelijk dat FC Barcelona de uit de gratie geraakte Pierre-Emerick Aubameyang wil overnemen, maar daarvoor wil Arsenal eerst een nieuwe spits aantrekken. Nadat Sergio Agüero noodgedwongen een punt achter zijn carrière moest zetten, is Barcelona op zoek naar een goedkope optie in de spits. Daarbij zou het Aubameyang graag willen huren van Arsenal.

De man uit Gabon leeft in onmin met zijn huidige werkgever, nadat hij te laat terugkwam van een bezoekje aan zijn moeder in Frankrijk. Arsenal zou daarom mee willen werken aan een (tijdelijk) vertrek van Aubameyang, maar wil dus eerst een tweede spits naast Alexandre Lacazette in huis hebben. De deal met Fiorentina en Vlahovic lijkt steeds dichterbij te komen.

Lees ookTottenham-Arsenal op losse schroeven, hartproblemen bij 'Auba'

Mocht Aubameyang inderdaad de overstap maken naar Barcelona, dan is dat slecht nieuws voor Luuk de Jong en Memphis Depay. Het Nederlandse duo vecht momenteel de concurrentiestrijd uit in de punt van de aanval, maar moet het dan ook nog opnemen tegen de veel scorende Aubameyang.

Reacties

gerelateerd