'Van de Beek heeft geen trek in degradatievoetbal en wijst club af'

'Van de Beek heeft geen trek in degradatievoetbal en wijst club af'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

16 januari 2022 – Al wekenlang worden de Nederlandse voetbalmedia overspoeld met nieuws over Donny van de Beek. De middenvelder heeft geen basisplaats bij Manchester United en staat dus op de nominatie om te vertrekken. Een hardnekkig gerucht dat telkens terugkwam, is de interesse van Newcastle United, maar daar zou Van de Beek geen trek in hebben.

Volgens The Telegraph heeft Newcastle inderdaad interesse in de diensten van de United-middenvelder, maar Van de Beek ziet dat niet zitten. Hij denkt namelijk dat zijn kwaliteiten niet goed tot uiting komen in het degradatievoetbal van Newcastle, ondanks dat de club onlangs is overgenomen door steenrijke eigenaren en zij deze winter al behoorlijke versterkingen willen halen.

Newcastle bungelt al sinds het begin van het seizoen ergens onderaan in de Premier League. Het staat momenteel op de voorlaatste plaats, terwijl er drie ploegen uit vliegen. Het gat richting de veilige haven bedraagt echter slechts twee punten. Eerder deze week versterkte Newcastle zich al voor veel geld met spits Chris Wood en rechtsback Kieran Trippier (naar verluidt samen voor 45 miljoen euro).

Lees ook: Vertrek Van de Beek dichter bij na opmerkelijke reservebeurt

Daar had het graag Van de Beek bijgevoegd. De Nederlander komt dit seizoen nauwelijks in de plannen voor, zowel bij voormalig trainer Ole Gunnar Solskjaer als bij de huidige coach Ralf Rangnick. Van de Beek speelde één keer een hele helft mee in de Premier League en moest het verder doen met invalbeurten van enkele minuten.

Reacties

gerelateerd