Turks persbureau brengt flop Jørgensen in verband met Eredivisie

16 januari 2022, 11:25   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Opmerkelijke geruchten uit Turkije: Kasimpasa overweegt Nicolai Jørgensen terug te sturen naar de Eredivisie. De Deense aanvaller, die afgelopen zomer nog Feyenoord verliet voor een avontuur in de Turkse Süper Lig, mag deze winter vertrekken. Aan interesse geen gebrek voor de voormalig doelpuntenmaker.

Jørgensen staat volgens het Turkse persbureau Sportcell namelijk op de radar van diverse clubs uit de Eredivisie. Zo zouden de naar aanvallers speurende clubs Vitesse en SC Heerenveen de tijdelijke komst van de Deen overwegen. Ook enkele andere clubs uit de Eredivisie zouden hun oog hebben laten vallen op de voormalig aanvaller van Feyenoord.

De Deen kende een uitstekend debuutseizoen bij Feyenoord, waar hij met 21 treffers een grote rol speelde in de behaalde landstitel. In januari 2018 bracht Newcastle United een bod van zeventien miljoen euro uit op de aanvaller, maar Feyenoord weigerde mee te werken. Dat bleek een verkeerde inschatting: vanwege blessures en een gigantische vormdip kelderde de waarde van de aanvaller in moordend tempo.

De 39-voudig international koos daarom deze zomer voor een vertrek naar Kasimpasa. Daar was zijn start met twee treffers in de eerste drie duels nog veelbelovend, maar sindsdien staat de 31-jarige spits droog. In vijftien competitiewedstrijden staat zijn teller dus nog altijd op twee goals. Momenteel kampt de spits met een blessure.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen