'Eriksen zeven maanden na hartstilstand terug in Premier League'

16 januari 2022, 10:20

Christian Eriksen zet spoedig zijn handtekening onder een contract bij een Premier League-club. De 29-jarige middenvelder zit sinds enkele weken zonder contract nadat hij van de loonlijst werd gehaald bij Inter, maar afscheid van het topvoetbal blijft uit voor de Deen die afgelopen zomer tijdens het EK werd getroffen door een hartstilstand.

Eriksen werd tijdens de groepswedstrijd tussen Denemarken en Finland op het veld gereanimeerd. Adequaat optreden voorkwam ernstig letsel voor de middenvelder, maar een vertrek bij Inter was niet meer te voorkomen. De ex-Ajacied heeft namelijk een hartkastje laten plaatsen. Daarmee is voetballen in de Italiaanse Serie A echter verboden.

Volgens The Times krijgt hij echter een nieuwe kans in de Premier League, waar hij eerder al succesvol speelde voor Tottenham Hotspur. Het is nog niet duidelijk om welke club het gaat, maar het zou in principe om iedere ploeg kunnen gaan. Eriksen heeft namelijk aangegeven dat geld geen rol speelt in zijn keuze, wat hem voor iedere club betaal

In een interview met het Deense DR1 gaf Eriksen afgelopen maand aan te dromen van deelname aan het WK van Qatar komende winter. De spelmaker zag zijn land vanuit het ziekenhuis de halve finale van het Europees kampioenschap bereiken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen