Dramatisch nieuws Barça na maanden onderhandelen

Dramatisch nieuws Barça na maanden onderhandelen

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

16 januari 2022 – Ousmane Dembélé lijkt geen nieuw contract te gaan tekenen bij FC Barcelona. De club onderhandelde maandenlang met de Fransman over zijn aflopende verbintenis en had de laatste weken goede hoop dat hij alsnog zou ingaan op het laatste contractvoorstel, maar dat heeft hij van de tafel geschoven.

Dat meldt journalist Gerard Moreno. Barça deed de laatste maanden verwoede pogingen om het contract van de regelmatig geblesseerde topspeler te verlengen, omdat hij over een aflopende verbintenis beschikt. De Fransman kan zodoende komende zomer transfervrij de overstap maken naar een andere club. Diverse andere grootmachten zullen hem daarom een interessante optie vinden.

Geld speelt de grootste rol in het uitblijven van een akkoord tussen FC Barcelona en Dembélé. De Fransman hoopte op een forse salarisstijging en daarmee tot de best betaalde spelers van de selectie te gaan behoren, maar zijn club kon en wilde dat vanwege de financiële perikelen niet betalen. Het aantrekken van Ferrán Torres, die op dezelfde positie speelt als Dembélé, was tegen het zere been van de aanvaller.

Dembélé, die in 2017 voor liefst 105 miljoen euro werd overgenomen van Borussia Dortmund, hoopte een monstercontract te tekenen voor vijf seizoenen. Daarin wilde hij veertig miljoen euro per seizoen verdienen en een tekenpremie van twintig miljoen euro ontvangen.

Reacties

gerelateerd