Heracles-fans wachten de spelersbus op, Vloet ontbreekt

Heracles-fans wachten de spelersbus op, Vloet ontbreekt

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

15 januari 2022 – Het is onrustig bij Heracles Almelo. De supporters zijn niet te spreken over de snelle rentree van Rai Vloet en zijn na de remise tegen NEC (0-0) verhaal gaan halen. Zij vinden dat de middenvelder niet zou moeten spelen in de ploeg van Frank Wormuth. De Duitse coach verdedigde eerder nog zijn beslissing en gaf aan het oordeel van de rechter af te wachten.

Dat schrijven RTV Oost en TC/Tubantia althans. Eerder op de avond kwam er al een statement naar buiten van Heracles Vak '74, waarin duidelijk afstand genomen werd van het feit dat Vloet speelminuten maakte voor de club. 'Dit kunnen en mogen wij nooit accepteren. Schandelijk, walgelijk en totaal onacceptabel!!!', stond er onder meer te lezen in het bericht van de harde kern aan de clubleiding. Daarin stond ook dat er voor maandag aanstaande een gesprek geëist werd.

Dat gebeurde door een deel van de fans in elk geval al eerder, want de spelersbus werd zaterdagavond na de remise opgewacht door aanhangers van de club. In die spelersbus zat Vloet zelf overigens niet, hij zou in Nijmegen al niet zijn ingestapt. Of dat te maken had met de naderende onrust, is niet duidelijk. Er werd door de fans gesproken met directeur Rob Toussaint, voorzitter Hans Bredewoud en Wormuth. Volgens de ochtendkrant was de sfeer rustig.

Bekijk ook: Vloet tóch in wedstrijdselectie, Wormuth geeft tekst en uitleg

Dat Vloet speelde, was tegen de verwachting in van velen. Eerder deze week werd vanuit Heracles namelijk nog gecommuniceerd dat hij voorlopig niet zou kunnen spelen. De spelers werden bij terugkomst niet lastig gevallen, want het ging de aanwezige fans niet om het enigszins teleurstellende resultaat. 'Naast de supporters waren er ook politieagenten en veel stewards', staat te lezen.

Reacties

gerelateerd