Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

PSG verliest Wijnaldum, maar wint simpel van Bizot

PSG verliest Wijnaldum, maar wint simpel van Bizot

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

15 januari 2022 – Marco Bizot (30) heeft met Stade Brestois niet voor een verrassing kunnen zorgen op bezoek bij Paris Saint-Germain. De Franse topclub had zaterdagavond aan doelpunten van Kylian Mbappé en Thilo Kehrer genoeg voor de simpele zege. Daarbij werd een assist gevende Georginio Wijnaldum halverwege gewisseld en viel Xavi Simons nog even in.

Dat Wijnaldum halverwege naar de kant werd gehaald door Mauricio Pochettino, had vermoedelijk te maken met een overtreding op hem in de eerste helft. Daarbij ging de enkel van de Nederlandse middenvelder behoorlijk dubbel, al maakte hij het duel nog wel vol tot de pauze. Even daarvoor had hij uit zijn eigen pass Kylian Mbappé het openingsdoelpunt zien maken. Daarmee staat de teller van het supertalent dit seizoen op tien voor het zesde seizoen op rij: geen speler lukte dat eerder.

Zonder de vanwege de van corona herstellende Lionel Messi was het niet hoogstaand wat PSG voor de dag bracht, maar het kwam ook niet in de problemen. Toen Kehrer na een klein uur een voorzet van Nuno Mendes tegen de touwen achter Bizot schoot (zie onder), was het duel definitief gespeeld. Pochettino gunde Simons tien minuten voor het einde nog wat speeltijd bij PSG.

Lees ook: 'Wijnaldum én Xavi Simons op weg naar uitgang bij PSG'

Daarmee werd het een mooie avond voor Simons, maar een vervelende voor Wijnaldum als hij een serieuze blessure overhoudt aan het duel. Door de vijftiende overwinning van dit seizoen, staat PSG nog altijd mijlenver aan kop van de Franse competitie. Bizot staat met Brestois ondanks de nederlaag nog altijd keurig in de middenmoot. 

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd