Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Schreuder kan mede door Dost lachen bij Club Brugge-debuut

Schreuder kan mede door Dost lachen bij Club Brugge-debuut

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

15 januari 2022 – Alfred Schreuder (46) kan terugkijken op een geslaagd debuut als hoofdcoach van Club Brugge. De Nederlandse oefenmeester won zaterdagavond mede dankzij een doelpunt van Bas Dost simpel van laagvlieger STVV (2-0).

Met het debuut van Schreuder was er in de basisopstelling ook ruimte voor Ruud Vormer. De captain was door Philippe Clement gedegradeerd tot wisselspeler in de laatste maanden, maar had onder zijn landgenoot een plekje gekregen aan de aftrap. Dat gold ook voor Bas Dost, maar niet voor Noa Lang. De oud-Ajacied was geschorst na zijn rode kaart tegen Cercle Brugge.

Zonder de buitenspeler hoefde Schreuder niet lang te wachten op de eerste treffer van de avond. Binnen het half uur zorgde megatalent Charles De Ketelaere voor het openingsdoelpunt, na geknoei achterin bij de bezoekers. Daarmee is hij de jongste speler (20 jaar en 311 dagen) met minimaal vijftien Jupiler Pro League-goals voor de Blauw-Zwarten, sinds Maxime Lestienne (20 jaar en 153 dagen) in 2012. 

Lees ookVormer gaat voor kans onder Schreuder: "Vreselijke tijd gehad"

Sowieso was de thuisclub oppermachtig: Club Brugge gaf meer geslaagde passes op de helft van de tegenstander (163) dan STVV er in totaal gaf. Het duel werd echter pas na een uur beslist, toen Dost in de diepte werd weggestuurd. Hij lobde de bal over de uitkomende Daniel Schmidt en zorgde voor de definitieve lach op het gezicht van Schreuder.

Wie wint de kraker tussen Feyenoord en PSV? Zet €1,00 op de winnaar en win €100,00 als je het goed hebt!

Maak de wedstrijd van aanstaande zondag nog spannender! Voorspel je de winnaar juist, dan schrijf je 50 euro tot zelfs 100 euro bij met slechts een euro inzet.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd