'Feyenoord legt vele miljoenen op tafel voor peperdure Wålemark'

'Feyenoord legt vele miljoenen op tafel voor peperdure Wålemark'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

14 januari 2022 – De deal tussen Feyenoord en BK Häcken is beklonken, waardoor Patrik Wålemark bijna Feyenoorder is. De clubs hebben volgens 1908.nl een mondeling akkoord bereikt over de transfersom die gemoeid wordt en ook de club en de speler zijn er al uit. Feyenoord moet diep in de buidel tasten om het talent binnen te hengelen.

Het doorgaans zeer goed ingevoerde FeyenoordTransfermarkt weet de exacte details van de deal. Zo moet Feyenoord sowieso 3,25 miljoen euro overmaken naar BK Häcken, maar dat bedrag kan nog met een miljoen euro oplopen door bonussen. Daarnaast heeft Häcken een torenhoog doorverkooppercentage bedongen. De Zweedse club krijgt namelijk 15% van de volgende transfersom.

In ruil daarvoor krijgt Feyenoord een zeer talentvolle 20-jarige Zweed. Wålemark tekent een contract voor 4,5 jaar, waarmee hij voor lange termijn vastligt. Walemark is een linksbenige rechtsbuiten die al enkele jaren te boek staat als grote belofte. Hij lag nog tot de zomer van 2024 vast, waardoor Feyenoord veel geld op tafel moest leggen om hem los te weken.

Dit seizoen was Wålemark in bijna dertig wedstrijden goed voor negen treffers en hij bereidde zes doelpunten voor. Vorig seizoen maakte hij zijn debuut in de Zweedse competitie en was hij ook al goed voor drie goals en drie assists. Daarnaast is de buitenspeler Zweeds jeugdinternational.

Scoort Dessers vanavond minimaal twee keer?
Win bijna 20x je inzet via Jacks.nl.

Wint Feyenoord vanavond via Strafschoppen?
Win bijna 13x je inzet via Jacks.nl.
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Reacties

gerelateerd