De droomrentree van Brobbey bij Ajax al voorzien? Profiteer nu!

16 januari 2022, 09:15   Bijgewerkt: 15 januari 2022, 23:51

Met veel bombarie trok Brian Brobbey een klein jaar geleden de deur achter zich dicht bij Ajax. De aanvaller besloot zijn contract niet te verlengen en maakte transfervrij de overstap naar RB Leipzig. Spijtgevoelens overmeesterden hem, waardoor hij inmiddels terug is op het oude nest. Tegen FC Utrecht gloort komend weekend direct een kans. Speel mee bij Bet365.

Sébastien Haller speelt momenteel met Ivoorkust op de Afrika Cup, waardoor er een plekje in de punt van de Ajax-aanval is vrijgekomen. De kans is groot dat Brobbey het direct mag laten zien en daar kun jij van profiteren. De odd van 'Brobbey maakt een goal' staat op 2.2x je inzet en voorspel je dat hij de eerste treffer van de wedstrijd maakt, is het maar liefst keer zes.

Verder is ook de odd voor winst van Ajax voor zijn doen vrij hoog: 1.44. Dat heeft er alles mee te maken dat FC Utrecht de grote angstgegner is voor de Amsterdammers de afgelopen jaren. De Domstedelingen wonnen eerder dit seizoen namelijk met 0-1 in Amsterdam en hoopt de code daarmee te hebben gekraakt. Met een Utrechtse overwinning kun je je inzet met 6.25 vermenigvuldigen

Ook heb je de kans om serieus geld te verdienen tijdens FC Utrecht-Ajax. Mocht je er vertrouwen in hebben dat Mike van der Hoorn het openingsdoelpunt voor zijn rekening neemt tegen zijn oude werkgever, dan betaalt dat bijvoorbeeld keer 51 uit. Een mooie kans om jouw wedstrijd nóg spannender te maken!

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen