Slecht nieuws voor Ajax: Conte heeft Bergwijn nodig

14 januari 2022, 16:50

Steven Bergwijn maakt dit weekend zijn rentree in de wedstrijdselectie van Tottenham Hotspur. De Oranje-international wordt begeerd door Ajax, dat op zoek is naar een vervanger voor de aan Shakhtar Donetsk verkochte David Neres. Bergwijn staat bovenaan de verlanglijst, maar de Spurs blokkeren vooralsnog een deal.

Tottenham Hotspur speelt dit weekend tegen stadsgenoot en rivaal Arsenal. Bergwijn kampte de laatste weken met een blessure, maar is hersteld en kan daardoor zijn rentree maken in de Londense derby. Zijn coach Antonio Conte is dolblij met de terugkeer van Bergwijn, die mogelijk de komende weken de plek inneemt van de eveneens geblesseerde Son Heung-Min.

"Bergwijn is net terug van een blessure en nog niet volledig hersteld, maar ik heb hem nodig op de bank. Hij moet erbij zijn tegen Arsenal. Ik heb hem persoonlijk gevraagd of hij erbij kan zijn omdat Son nog geblesseerd is", aldus Conte op een persconferentie. "Steven is een belangrijke optie voor ons. Met Harry Kane en Lucas Moura hebben we namelijk maar twee fitte aanvallers."

Tottenham Hotspur speurt momenteel naar een extra aanvallende impuls. Daarvoor is Adama Traoré van Wolverhampton Wanderers in beeld. Bruno Lage van de Wolves gaf op zijn persconferentie echter aan dat er nog geen officieel bod is binnengekomen voor de razendsnelle Spanjaard, die nog een eenjarig contract heeft bij de Engelse middenmoter.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen