Waarom de ogen zijn gericht op PSV- en Feyenoord-target Bazoer

15 januari 2022, 15:00   Bijgewerkt: 14 januari 2022, 22:42

Alle ogen zijn zaterdagavond gericht op Vitesse-middenvelder Riechedly Bazoer. De smaakmaker van de Arnhemmers heeft een aflopend contract en staat in de belangstelling van PSV én Feyenoord – de tegenstander van vanavond. Maakt uitgerekend hij het verschil in De Kuip? Zet in en win bij Bet365!

Wie de cijfers van Bazoer kijkt dit seizoen bij Vitesse, zal hem niet direct als bepalend omschrijven. De middenvelder annex verdediger maakte namelijk slechts één doelpunt en gaf twee assists in het elftal van trainer Thomas Letsch. Toch stelt de coach hem vrijwel altijd op. Dit seizoen was er maar één wedstrijd die hij niet mee kón doen, dat was vanwege een schorsing. En die ging prompt verloren tegen Go Ahead Eagles: 1-2. Wint Vitesse met Bazoer? Zet in en win 6

Bazoer is een belangrijke spil in het aanvalsspel van Vitesse en daarin ontwikkelt hij zich ook nog altijd. Hij geeft bijvoorbeeld meer lange passes dan vorig seizoen en krijgt de bal vaker bij de voorste spelers van de Arnhemmers. De interesse van Feyenoord, PSV en de Portugese topclubs is dan ook niet verrassend, zéker omdat hij transfervrij is na dit seizoen. 

Openda ongekend on fire sinds 'Feyenoord'

De vorige keer won Vitesse in eigen huis wel van Feyenoord (2-1) en deed Bazoer negentig minuten mee. Loïs Openda had de vorige keer echter de hoofdrol, maakte in die wedstrijd zijn eerste twee doelpunten van dit Eredivisie-seizoen en sindsdien staat de teller op liefst tien doelpunten in de Eredivisie. Doet hij Feyenoord wederom pijn? Zet in en win tot 9 keer je inzet terug bij Bet365!

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen