Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Schmidt komt met update over vertrekwens Zahavi

Schmidt komt met update over vertrekwens Zahavi

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

14 januari 2022 – Roger Schmidt verwacht ook in de tweede seizoenshelft over Eran Zahavi te beschikken. De momenteel geblesseerde spits zou volgens diverse bronnen een breuk met PSV overwegen omdat zijn familie zich vanwege de overval op zijn woning vorig jaar niet veilig voelt, maar Schmidt meldt dat er geen sprake is van een aanstaand vertrek.

Vorig jaar werd het gezin van Zahavi op brute wijze overvallen in hun woning in Amsterdam. Terwijl de Israëliër met PSV in de spelersbus zat voor de uitwedstrijd tegen Willem II, hielden overvallers de vrouw en kinderen gegijzeld en namen zij diverse dure spullen mee. De zaak kwam terug in Opsporing Verzocht, maar is nog altijd niet opgelost door de politie.

Daarom klonk de laatste dagen het gerucht dat Zahavi een vertrek bij PSV zou overwegen om afscheid te nemen van de traumatische ervaringen in Nederland. Volgens het Eindhovens Dagblad is Schmidt daar echter niet van op de hoogte. 'Schmidt vertelt dat hij denkt dat Zahavi de komende maanden gewoon voor PSV blijft spelen. Hij begrijpt wel dat de privé-situatie voor hem ontzettend moeilijk is na de overval en inbraak', schrijft journalist Rik Elfrink op Twitter. 'Zahavi heeft Schmidt inmiddels ook laten weten dat zijn familie ermee kan instemmen dat hij bij PSV het seizoen afmaakt.'

De spits mist komende zondag de hervatting van de Eredivisie wegens een blessure. PSV moet het dus zonder de aanvaller stellen tegen FC Groningen. Niet alleen Zahavi ontbreekt: ook Noni Madueke, André Ramalho, Ryan Thomas en Ibrahim Sangaré zitten niet bij de wedstrijdselectie.

Wie wint de kraker tussen Feyenoord en PSV? Zet €1,00 op de winnaar en win €100,00 als je het goed hebt!

Maak de wedstrijd van aanstaande zondag nog spannender! Voorspel je de winnaar juist, dan schrijf je 50 euro tot zelfs 100 euro bij met slechts een euro inzet.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd