'Meevaller' voor Bizot: Messi heeft langer nodig na positieve test

'Meevaller' voor Bizot: Messi heeft langer nodig na positieve test

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

13 januari 2022 – Paris Saint-Germain lijkt het iets langer dan verwacht te moeten stellen zonder Lionel Messi. De Argentijnse aanvaller heeft toch iets meer tijd nodig om te herstellen van zijn coronabesmetting.

Messi moest vanwege een positieve test de hervatting van de Ligue 1 tegen Olympique Lyon aan zich voorbij laten gaan. Paris Saint-Germain kwam zonder de kleine spelmaker niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen de ploeg van coach Peter Bosz.

De verwachting was dat Messi maar één duel moest missen, maar de wedstrijd tegen het Stade Brest van Marco Bizot op zaterdag komt waarschijnlijk ook te vroeg voor de van FC Barcelona overgekomen aanvaller. 'Zoals jullie weten heb ik corona gehad', schrijft Messi op Instagram.

Lees ook: Corona-uitbraak bij PSG: ook Messi geveld

'Ik moet jullie zeggen dat het herstel langer heeft geduurd dan ik had verwacht. Maar ik ben bijna hersteld en kan niet wachten om weer op het veld te staan.' Messi traint momenteel voor zichzelf en verwacht spoedig weer aan te sluiten. 'Ik heb de laatste dagen gewerkt om honderd procent te worden. Hopelijk kunnen we elkaar binnenkort weer zien.' Vrijdag wordt definitief duidelijk of Messi inzetbaar is tegen Brest.

Reacties

gerelateerd