'Olympique Marseille meldt zich bij Ajax voor Tagliafico'

13 januari 2022, 19:57

Olympique Marseille heeft zich bij Ajax gemeld voor Nicolás Tagliafico, zo weet RMC Sport donderdagavond te melden. De Argentijnse linkervleugelverdediger kan op huurbasis de overstap naar de huidige nummer drie van de Ligue 1 maken. Mochten de Fransen er niet in slagen Tagliafico deze maand in te lijven, dan melden zij zich komende zomer mogelijk opnieuw in de Johan Cruijff ArenA.

Tagliafico is een van de spelers van Ajax die veelvuldig in verband wordt gebracht met een winters vertrek. Waar de Argentijn een aantal seizoenen onmisbaar was, moet hij dit seizoen genoegen nemen met invalbeurten en spaarzame basisplaatsen. Marseille is een van de clubs die Tagliafico wel uit zijn lijden wil verlossen. De Argentijn staat hoog op het verlanglijstje van trainer Jorge Sampaoli. De twee hebben eerder bij de nationale ploeg van Argentinië met elkaar samengewerkt.

In Marseille lijkt men zich te realiseren dat het lastig wordt om Tagliafico over te nemen van Ajax, niet in de laatste plaats omdat er geen transfersom kan worden betaald. Marseille wil de Argentijn daarom huren met een optie tot koop. Het is nog maar de vraag of Ajax, dat Tagliafico niet per se kwijt wil, daarmee akkoord gaat. Daarnaast is er een aantal Engelse clubs met interesse die wel de financiële mogelijkheden hebben om een miljoenenbedrag naar Amsterdam over te maken.

Tagliafico staat sinds 2018 onder contract bij Ajax. De club uit de Nederlandse hoofdstad nam de linksback destijds over van Independiente. Namens Ajax speelde Tagliafico de afgelopen jaren, in alle competities, 152 wedstrijden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen