'Bonucci moet vrezen voor schorsing na bedreigen Inter-official'

13 januari 2022, 16:36

Leonardo Bonucci moet vrezen voor een flinke schorsing. De verdediger lijkt te worden gestraft voor zijn woede-uitbarsting tijdens het Supercoppa-duel met Internazionale, woensdagavond.

Juventus moest de trofee in blessuretijd door een treffer van Alexis Sanchez aan Internazionale laten, waarna Bonucci het langs de kant flink aan de stok kreeg met Inter-secretaris Cristiano Mozzillo. De voormalig verdediger van Inter-rivaal AC Milan, leek het feestgedruis bij de andere bank overduidelijk niet te kunnen waarderen. De opmerkelijke gebeurtenis bleef niet ongezien. Bonucci zou slechts in het veld komen om een pingel te nemen, maar dat was door de late winnende treffer van Internazionale dus niet meer nodig.

Zowel in de televisie-uitzending werden de beelden van de heetgebakerde Bonucci getoond, ook duiker her en der video's op vanaf de tribunes. Bonucci zou 'Ti ammazzo' (ik zal je vermoorden) hebben geroepen naar Mozzillo. Dat meldt Il Tempo, dat eveneens laat weten dat er een officieel onderzoek is gestart en dat de kans aanwezig is dat de 34-jarige verdediger wordt geschorst.

Lees ook: Inter wint Supercoppa na enorme fout in 121e minuut

De sfeer bij Juventus zal sowieso niet opperbest zijn: dit seizoen staat De Oude Dame op een tegenvallende vijfde plaats in de Serie A en moet het evenals vorig seizoen alle zeilen bijzetten om Champions League-voetbal te bewerkstelligen. Ondanks de teleurstellende resultaten lijkt coach Massimiliano Allegri nog zeker van zijn job.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen