'Bazoer en Feyenoord bereiken persoonlijk akkoord'

13 januari 2022, 08:36   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Riechedly Bazoer is mondeling akkoord met Feyenoord. De verdediger annex middenvelder kan in De Kuip een meerjarig contract ondertekenen, weet 1908. De clubs moeten er nog wel uitkomen. Het verschil tussen vraag en aanbod is zo'n anderhalf miljoen euro.

Technisch directeur Frank Arnesen richtte zich in eerste instantie op de komst van Joey Veerman, maar die tekende uiteindelijk een contract bij PSV. De bestuurder heeft meteen doorgeschakeld en kwam bij zijn zoektocht in Arnhem uit, waar Bazoer al twee seizoenen lang een uitstekende indruk maakt. Bij Feyenoord moet Bazoer het middenveld gaan versterken, waar hij bij Vitesse juist in de verdediging is uitgegroeid tot sterkhouder.

Lees ook: "Bazoer echte Feyenoord-speler

Komende zomer is hij transfervrij op te pikken, maar dat betekent niet dat Vitesse hem voor een appel en een ei laat gaan. Drie miljoen is de vraagprijs. Feyenoord wil vooralsnog niet verder gaan dan anderhalf miljoen euro, aangezien hij een paar maanden later voor niets op te pikken is. De deal zal deze week sowieso niet meer rondkomen. Dat heeft alles met de hervatting van de Eredivisie te maken. Dit weekend staan de Arnhemmers en de Rotterdammers tegenover elkaar en Vitesse is niet van plan om de voetballer voor die wedstrijd weg te doen.

Thomas Letsch liet in een interview met De Gelderlander eerder al weten dat hij Bazoer het liefst tot het einde van het seizoen behoudt, ondanks zijn transfervrije status. Vitesse is bezig met een goed seizoen en is nog op drie fronten actief, waardoor het sportieve belang momenteel boven het financiële plaatje geldt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen